Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Massage

Sponsrat inlägg i samarbete med Vuxenkul.se

Massage

Älskar du sommaren precis som jag ?! Man njuter av solen och värmen och man vill inte att den tar slut. Men vi vet ju att den till slut är till ända och man är tvungen att ta på sig varmare kläder.

Jag brukar se till att få den där värmen även på hösten på något sätt genom tända ljus och lite värme. Och då också med massage med värmande massageolja.

massage

Värmande massage olja

Hos Vuxenkul.se kan du köpa flera olika värmande massageoljor i olika smaker. Jag tycker om söta smaker och lukter och denna flaska innehåller 150 ml och är i hallonsmak. När man använder den ger den en uppvärmande effekt efter tex en stressig dag.

Vuxenkul

Hos Vuxenkul.se  hittar du inte bara massageoljor utan också leksaker för er som är par om du och din partner vill ha lite mer kul i ert partnerliv.

Träna bäckenbotten

Som kvinna kanske du vill träna dina muskler i bäckenbotten. Dessa kan användas till annat också, men geishakulor är bra att använda till både träning och lek. Det är inget som man ska skämmas över för musklerna kan behövas tränas efter en graviditet eller när du blir äldre.

 

 

Blogg

Vuxenkul.se har också en inspirerande och spännande blogg som jag tycker du ska gå in och läsa. Här finns både information om sånt du kanske inte visste om din och din partners kropp. Eller information om leksaker du som har funderat på och vill veta mer om.

En ensam kvinna behöver också ha kul

Det finns många tjejer / kvinnor som inte har en partner och alla behöver vi ibland få känna lite lust och ha kul. Men det finns också många som inte riktigt vågar detta och tycker att det är “fult” att ta på sig själv. Men det finns självklart något man kan göra åt det !

Varför inte köpa ett par vibrerande trosor ?! Gör det lite extra spännande och ha på dom när du är ute på stan eller så har du dom när du är hemma själv.

Göteborg

Bor du i Göteborg ? Då kan du besöka någon utav tre butiker och både titta och känna på produkterna. Eller få hjälp direkt i butiken.

Lämna ett svar

Till startsidan