Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Mentol

Inlägg i samarbete med Click of Taste

Smakkort

Saknar du den där riktiga smaken av mentol ?! Eller vill ha mer mentolsmak än vad du har just nu ? Då kan du faktiskt få det nu. Och enkelt är det också.

mentol

Mentol

Hos Click of Taste kan du hitta bland annat Click Bollar. En förpackning innehåller 100 stycken bollar som du kan smaksätta dina torra produkter med.

Du får med en pinne som du använder för att kunna placera en boll där du vill smaksätta. Sen trycker du till och smaken sprider sig där du lagt din boll.

Bollarna ska absolut inte stoppas i munnen och sväljas utan är bara en smaktillsättning.

Click bollarna finns inte bara i mentol utan i flera olika smaker som sprider en fräsch smak. Varför inte testa citron, blåbär eller äpple ?! Och har du svårt att välja smak och vill testa lite olika kan du köpa ett färdigt mix-paket.

Alla bollar innehåller vegetabilisk olja och livsmedelstillsatser och vill du veta vilka så finns den informationen på varje smak.

Applicator

Tycker du att det verkar pilligt att hålla på med pinnen som medföljer dina bollar finns det en applicator att köpa. Visst lär man sig ganska fort att använda pinnen, men ibland vill man att det ska gå fort.

Man fyller helt enkelt på applikatorn med din smak och sen är det lätt att applicera bollarna i det du ska smaksätta. När du beställer denna får du också med en användarmanual så att du kan läsa hur du kan anpassa storleken i botten.

Smakkort

Tycker du att det låter bökigt med att hålla på med bollarna finns det också smakkort. Dom finns också i olika smaker och är lätta att använda.

mentol

När det gäller smakkorten beställer du hur många du vill ha i den smaken som just du vill ha. Du placerar kortet sen med det som du vill smaksätta och stänger förpackningen. Annars försvinner smaken. Efter en stund börjar det verka och kan du ge dig till tåls i tre timmar får du det bästa resultatet. Men redan efter en timme så har du ett bra resultat.

Här kan du också välja om du vill köpa 5, 10 eller 25-pack också i din smak.

Beställning

När du tittat runt på sidan och bestämt om du vill beställa bollar eller kort – eller varför inte testa bägge om det är första gången –  klickar du enkelt i antal vid varje produkt. Beställer du innan klockan tre en vardag så skickas dom också samma dag. Och du behöver inte vänta länge då det är 1 -3 leveransdagar för att du ska få din beställning.

Beställer du för över 499 kronor är frakten fri, annars betalar du 49 kronor. Och det finns flera olika betalningssätt att välja på.

Minsta ordervärdet är 49 kronor så passa på att testa lite olika smaker. Så när du klickar på din varukorg ser du både vad du beställt och vad det kommer att kosta beroende på om du får betala frakt eller inte.

Alla produkter ska hållas utom räckhåll för barn och djur då dessa är bara en smaksättning och inte ska sväljas.

Lämna ett svar

Till startsidan