Inlägg

Tillbaka till rutiner

Så var man tillbaka

Förra veckan började skolorna lite smått även om det inte var några riktiga lektioner. Men det är alltid lika roligt och se när alla får träffas igen. Några nya kompisar hade börjat i klassen och det var mycket fnitter och viskande.

Men nu är det ny vecka och lektonerna börjar sätta igång lite smått.

Oavsett rutiner så är det också bra att koppla av ibland tex om du köper en hängmatta så hittar du flera butiker på nätet.

Rutiner

Väckningen i morse gick jättebra och då kan man passa på att göra lite god frukost innan det är dags att gå till skolan. Ryggsäcken ska packas med en extra tröja och kanske någon frukt.

Just nu finns det många affärer som säljer både block och pennor då skolorna börjat och jag ska passa på att åka och titta runt lite. Lite nya pennor är alltid kul även om vi har en del hemma.

Sen blir det till att åka och handla lite mat så det finns hemma i veckan. Nu gäller det att få in alla rutiner igen så inget missas.

Nedan hittar du fler länkar så att du kan kolla runt och välja i lugn och ro. Det finns något som passar alla människor och plånböcker. Ha inte bråttom när du väljer hängmatta. Välj ut allt i lugn och ro medans du dricker en kopp kaffe med en god kaka till. Se till att vara ute så mycket som möjligt innan det snöar. Inte för att det snöar så mycket längre i Sverige. Ta på dig riktigt varmt även om det snöar och att du vill hänga ute på en härlig hängmatta.

När du har besökt alla sidor ovan så kommer du komma på vilket som passar dina behov bäst just nu. Tänk också på att sätta på en lugn musik när du hänger i hängmattan för att få ut så mycket avslappning som möjligt.

Ha då inte musiken på högsta volym utan lagom mycket så att dina celler kan komma ned i varv och slappna av ordentligt. Du kan även hänga där i hängmattan utan musik. För då kan du i varje fall lyssna på fågel kvitter och slappna av till fågelsånger i stället.