Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Dejta någon och lägg puzzel

Det här gjorde min morfar

När jag var liten och var hos min mormor och morfar brukar vi puzzle tillsammans. Både hemma hos dom eller på deras landställe där jag var mycket när jag var liten.

Sen har det där med puzzlandet försvunnit och man har gjort andra saker istället. Men nu finns det så mycket fina puzzel som man vill göra.

Vissa kopplar av med puzzel och vissa kopplar av med massage

Vill du koppla av med riktigt massage så ska du verkligen unna dig det. Vissa lägger ned pengar på god mat och vissa lägger ned det på biofilmer. Alla behöver vi avkoppling speciellt om vi har sparat pengar till det. Bästa sättet att koppla av och njuta är med någon ny partner där ni tillsammans kan gå på massage. Jag hittade en bra blogg där du kan hitta allt om dejtingsidor!  Du kan också sexdejta någon om du vill och med din dejt gå på massage.

Så nu har vi börjat puzzle här hemma. Vi har tagit en liten plats på köksbordet där vi sitter och ibland hinner vi knappt äta upp frukosten innan vi kastar oss på puzzlet på helgerna. På vardagarna puzzles det bara på kvällarna. Titta noga på bilden med pussel det ser ut som om personen masserar pusselbitarna. Vi människor är pusselbitar och alla vill hitta sin pusselbit.

Tavla

Och nu kommer jag till det där som vi gjorde med mormor och morfar och puzzlandet.

När hela puzzlet var klart så gjorde morfar tavlor av dom. En playwoodkiva och en massa lim och sen är det bara att försiktigt lägga över puzzlet till den limmade skivan.

Om man vill kan man ju köpa en fin ram till det, annars kan man bara sätta i ett snöre och hänga upp på väggen.

Gör en fin tavla med pussel på den du dejtar och visa upp det för hela världen. Alla behöver vi synas och se någon vi älskar. Utan kärlek dör mänskligheten och låt ingen vara ett hinder för att du ska få äkta kärlek. Alla människor är värda äkta kärlek.

Lämna ett svar

Till startsidan