Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Ta städhjälp om du har pengar över

En klok man sa att vi jobbar för att slippa städa och ändå går vi hem och städar varje dag.

Hur gör man för att slippa städa? Ska man jobba mindre för att hinna med att städa? Det kan vi inte göra för då har vi inte råd med något annat heller. Tänk på hur mycket det kostar att ta städhjälp och har du högre lön än en städare ja då har du råd med städhjälp.

Det enklaste är om man är flera som går ihop och städar åt varandra. I längden kan det bli jobbigt och tråkigt för man har redan nog med sitt eget hem så ska man behöva gå och städa åt andra också. Hemstädning är något jag rekommenderar alla familjer som har barn hemma. Har du inga barn kan du ändå unna dig hemstädning någon gång i månaden.

Ett hem ska inte ha många prylar

Se nedan bild hur stilren den är då det knappt finns några prylar hemma. Alla prylar man har ska man bevara i ett vitrinskåp och aldrig utanför för då samlar det bara massa damm i onödan. Varför vill folk ens samla på massa damm. Själv lägger jag in exakt allt i våra skåp så att det blir lättare för mig att städa och även lättare för personen som kommer hem till dig att städa.

När du ska bjuda in gäster så är det bra med städhjälp dagen efter. Då gör det inget om dina gäster stökar till extra. Bästa sättet att hålla rent är ju att inte bjuda hem folk. Men hur roligt blir då livet om man aldrig ska kunna ha fester eller vänner hemma?

Bor du stort med massor av städhjälp så är gästerna aldrig i vägen. Du kan även anlita folk som städar medans gästerna är hos dig. Då kommer det bli desto lyxigare för dig om folk ser att du har råd med detta. Är du en person med båda fötterna på jorden så ska du nog inte ha städare samtidigt som dina gäster är på besök.

Du kan även hitta bra städmaterial så att ditt hus alltid luktar gott. Undvik klorin om du ska ha gäster för det luktar ej gott. Du kan köpa bra dammsugare också för att underlätta din städning. Jag själv drömmer om en dammsugare som både skurar och dammsuger hela huset medans jag själv gör annat.

Det finns robotar för allt så varför inte en robot som gör allt i ditt hem.

Lämna ett svar

Till startsidan