Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Filmmys under täcket

Vi kröp upp i soffan och andades bra luft tack vare ventilationen

I helgen har vi tagit hand om trädgården. Vi tog på oss lite varmare kläder och tog fram krattorna och gjorde lite nytta. Alla äpplen som vi hade planerat att plocka är plockade så nu ska det både bli äppelmos att ha u frysen och sen får vi se vad som vi gör av resten. Eftersom vi bor i Stockholm så kunde vi ta in en ventilation Stockholm och få bättre luft i hemmet.

Efter att ha varit ute nästan hela dagen så kröp vi upp i soffan på eftermiddagen med en stor skål med popcorn och tittade på film.

Vi råkade på filmer om Pippi Långstrump och det var så länge sen jag såg någon utav dom filmerna. Det kallar jag verkligen barnfilmer. Barn behöver verkligen bra luft i hemmet i form av en bra ventilation för att också kunna förstå sagorna bättre.

Och vem vill inte ha en liten Herr Nilsson som husdjur när man sett filmerna ?!

Vi satt också och pratade om vår jul i år. Vad vill vi äta men framförallt hur mycket ska vi julpyssla hemma. Ska vi göra ett eget pepparkakshus och hur många kulor ska vi ha i julgranen. För tiden går snabbt och helt plötsligt är det första advent och då vill man ju tända första ljuset.

Jag tycker julen är mysig då man verkligen kan gå all-in med allt. Det är den enda tiden på året då man ska ha mycket saker framme, tomtar i alla hörn, tända en massa ljus och bara ha det skönt och mysigt. Då kan vi krypa upp i soffan igen under täcket och bara rå om varann.

Kroppen fungerar bättre när man har en bra ventilation

Själv brukar jag lyfta upp mina fötter och sätta dem på bordet och bara andas in den härliga luften som vi numera har i huset tack vare bra ventilation. Jag rekommenderar alla som vill varva ned med en kopp varm kaffe i handen att även tänka på att ha bra luft och miljö i hemmet.

Hur gör ni för att få bättre luft i hemmet

Vissa brukar vädra för att få in bättre luft. Om du bor i villa så kan du bara vädra när du är hemma. Om du dessutom bor på bottenvåningen så kan du inte vädra när du lämnar ditt hem. Du kan heller inte vädra om du sover på dagen eller under natten. Så hur löser man detta tror ni? Jo man skaffar sig en bra ventilation som gör jobbet vare sig ni sover eller är bortresta för dagen.

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan