Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Hur mycket speciella dagar finns det egentligen ?

Man lär sig nått nytt varje dag

Det finns speciella dagar för allt nu för tiden. Vissa dagar förstår man inte och vissa dagar har funnits hur länge som helst. Men det kommer fler och fler och snart är nog kalendern full med nya dagar.

Och tittar man runt på nätet hittar man olika informationer – en almanacka med speciella dagar och sidor med temadagar. Så man vet inte riktigt vad man ska gå efter.

Vet ni vad det är för dag idag ?

Det är faktiskt No Bra Day ! Det är en årlig dag som började 2011 för att uppmärksamma bröstcancern. Så idag ska vi alla kvinnor gå utan bh ! Så varför inte ! Tycker man att det känns för naket kan man ju sätta på sig ett linne under tröjan man har på sig.

Speciella dagar

Röda dagar vet vi alla vad det är men sen har vi också fått dagar som har tema inom mat. Kanelbullens dag har ju precis varit – den 4 oktober.

Så här ser tex den här veckans speciella dagar ut :

Tisdag : Internationella reumatikerdagen

Torsdag : Räkmackans dag

Fredag : Brösthälsodagen  / Fetaostens dag / Internationell tvätta-händerna-dag / Vita käppens dag

Lördag : Världshungerdagen

Får se vilka dagar man ska följa

Den här veckans speciella dagar pratar dom ibland om på tv, men dom här temadagarna jag hittade vet jag inte om många vet om. Det var där som jag hittade om att vi kvinnor inte ska ha bh på oss idag. Men lite roligt är det i alla fall.

Lämna ett svar

Till startsidan