Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

3 veckor kvar till Halloween

Det går för fort

I skolorna håller barnen på att pyssla lite inför Halloween redan. Men det är för att dom ska hinna klart och sen för att göra skolan riktigt fin med allt vad barnen gör. Jag tror dom gör lite pyssel också att ta hem. Och jag har inte ens tänkt på det. Visst har jag sett att butikerna är fulla med läskiga saker, men jag har bara gått förbi.

Och i dag fick jag frågan om vi ska göra nått kul här hemma. Oj, ja det kanske man ska göra. För jag antar att i år kommer det att komma barn som ringer på dörren och vill ha godis.

Jag har inte sett att det kommit några stora pumpor till affärerna än, men jag har sett dom här prydnadspumporna som finns i blomsterbutikerna. Man kanske ska köpa några sånna och lägga utanför dörren. Men man måste väl köpa en sån där stor orange också och skära ut nån gubbe i som alla andra.

Jag tror tom att jag har ett sånt där nät som det hänger en massa plastspindlar i också. Om man vill göra det riktigt läskigt här hemma. Om inte annat så kan man åka och köpa nytt och se om det finns något annat kul på en gång.

Lämna ett svar

Till startsidan