Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Mer planering

Halloween

Vi har ju börjat prata om Halloween och allt runt omkring. Och något som vi i alla fall har planerat är att vi ska köpa pumpa och försöka få till nån gubbe av nått slag. Kanske inte någon läskig utan bara en gubbe som vi kan sätta in ett ljus i. Vi har suttit och tittat runt på nätet hur alla skär ut sina gubbar.

Lite roliga ljus inomhus, lite muffins med lite roligt på kanske det blir. Men det skulle inte förvåna mig att jag går all-in om jag bestämmer mig för att åka till affären och köpa lite roliga saker. Det finns ju så mycket kul.

Men först måste jag gå ut i förrådet och titta vad jag har kvar. Det finns säkert saker som jag tom kan kasta och som jag bara sparat för skojs skull.

Det där med att äta pumpan när vi gröpt ur den vet jag inte riktigt om vi vill. Man kan tydligen göra både soppa, grytor och baka med det. Jag tror nog att jag får kolla på det lite mer. Jag vet inte om jag har smakat förut om jag ska vara ärlig. Så med andra ord : fortsättning med planering av halloween fortsätter !

Inred ditt hem med pumpa

Ska man köpa en ny lägenhet så är det extra roligt att också inreda lägenheten med alls om hör till olika högtider. Tex pumpa under denna tid som är nu och jultomte senare om en månad. För att också ha råd med en lägenhet som är till salu så ska man också kolla olika mäklare. Man kan tex jämför mäklararvode så att man kan hitta den som passar ens egen plånbok. Priset är olika beroende på vem du väljer och vad du är ute efter.

Kostar inget att jämföra olika mäklararvoden

På denna sida jag tipsar så kostar det heller inget att jämföra olika mäklararvoden. Du kan här i lugn och ro med en kopp te i handen jämföra dem.

Blocket efter varje frukost

Jag brukar alltid gå in på Blocket efter varje frukost och se om folk har lagt ut nya möbler eller annat som jag kan tänka mig inreda mitt hem med. Jag har med tiden bytt möbler flera gånger via Blocket för att det är så roligt att skaffa sig nytt hela tiden. Jag skriver nytt fast att det är second hand möbler jag talar om.. Prova Blocket du också och du kommer inte att ångra dig.

Lämna ett svar

Till startsidan