Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Hur populärt

Alla vill ha

Julpynt i alla de former finns redan att hitta i butiker nu. Blandat med Halloween som snart är. Man blir ju helt knäpp och vet inte vad man ska börja tita på. Men jag kan i alla fall inte låta bli att hamna på julsakerna efter att ha tittat på halloween prylarna.

Nått som blivit väldigt populärt och som många barna pratar om är dom där “nisse-dörrarna” som är mini och som man sätter på en vägg någonstans.

Jag kommer ihåg för några år sedan då det var svårt att hitta dom och jag gav bort ett sånt paket till en kompis och hennes barn. Då hittade jag dom på Panduro. Men nu finns dom på jättemånga sidor och alla slåss om att sälja dom.

Så nu sitter jag här och tittar runt på nätet för att se vad som finns och vad allt kostar. Och just nu vill man ju självklart köpt en nisse-dörr med jultema. Sen finns det massa andra teman också, men har man dörren så kan man köpa annat sen.

 

Lämna ett svar

Till startsidan