Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Detta visste du inte om mig!

Nu ska jag svara på bloggfrågor om vem jag är till mina kära läsare.

  1. Jag blir alltid bjuden till olika bloggevent och galor
  2. Jag vill alltid bli fotograferad ensam så kameran bara ser mig
  3. Jag älskar chokladglass
  4. Jag älskar mode
  5. Jag älskar skönhetsvård
  6. Jag kan inte sova utan mina siden kuddar

Berätta om dig själv!

Vad har du för detaljer om dig själv som du vill avslöja? Folk tror ofta att de vet allt om en fast att de inte vet något om än förutom de bilder de ser. Jag syns ofta i vimlet och är ofta i olika tidningar, men ingen vet varför. Jag kan tala om varför? Jo för att jag är en influenser som bloggar och tjänar pengar på att blogga.

Jag minglar med både kända och okända för att lära känna så mycket folk som möjligt. Jag älskar att gå på alla slags kändisfester.

Jag fixar aldrig bilen själv

Jag anlitar i stället Rudeboy som har produkter till min bil i stället för att åka i väg till en verkstad först. Har jag problem med däck eller liknande så är det alltid denna sida jag kollar först innan jag gör något annat. Har du allt under kontroll med bilen så kan du koppla av alla andra dagar. Tänk dig om du har bråttom en morgon för att du ska på ett viktigt möte så kvaddar bilen mitt i. Eller att du får punktering precis när du har som mest bråttom. Då är det inte så roligt då får man ta taxi i stället. Tänk om taxi chauffören då har för mycket kunder den dagen och man får vänta länge då blir det inte heller så roligt längre.

Lita aldrig på att en människa ändras och lita aldrig på att en bil aldrig ändras. Helt plötsligt kan det hända att bilen inte fungerar eller att det är slut på bensin. För ibland händer det också att man glömmer att tanka man bara kör på tills att bilen själv slutar att fungera.

Lämna ett svar

Till startsidan