Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Vissa dagar orkar jag aldrig gå ur sängen

I dag är en sådan dag att jag verkligen inte orkar kliva ur sängen eftersom jag har varit ledig i några dagar.

Jag ska i varje fall kliva ur sängen och ta på mig extra kläder då det börjar bli kallt. Jag är väldigt intresserad av mode och kan inte ens gå i pyjamas när jag är ensam hemma. Jag klär ofta upp mig både till fest och vardag.

Jag har valt att blogga om skönhet och mode för att jag vill bli en modebloggare. Jag är inte som andra och vill heller inte bli som andra. Jag vill sticka ut och vill att andra ska minnas vem jag är.

Vad du än gör kopiera aldrig någon annan för annars kommer ingen komma i håg dig. Jag satsar allt jag har på att sticka ut i mängden och vill aldrig smälta in. Kolla min blick hur intensiv den är och hur nöjd jag är med livet trots kall höstdag och märker dagar.

Tips för att sticka ut

  1. Le så ofta du kan
  2. Använd alltid smycken
  3. Variera läppstiftet
  4. Variera skor
  5. Använd samma väska högst 3 månader i sträck

Lämna ett svar

Till startsidan