Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Loggor på märkesväskor ser billigt ut

Jag är noga med att klä mig klassisk och med produkter som ej har några fula loggor som sticker ut.

En logga ska man känna igen men den får absolut inte skrika. Då ser det bara ut som en billig kopia.

Här ser man direkt att det är en Louise Vuitton väska. Jag önskar mig en sådan väska som ej skriver Louise Vuitton. Jag vill inte ha med monogram utan det ska vara diskret. Annars kan det lätt se ut som en billig kopia.

Nu ska jag i väg på jakt efter en väska som inte skriker kopia. Jag vill att folk ser mig och inte min väska.

Att köpa begagnade varor

Jag har inget emot att köpa begagnade varor såsom väska, skor eller möbler. Jag har även funderat på att köpa begagnade båtar och då kollat in Mercury som säljer begagnade båtar. Det finns även de som säljer begagnade varor på tradera.

Om jag ska ha en båt så måste det finnas plats för allt i båten. Tex sovrum, badrum och vardagsrum. Allt måste finnas för min trivsel. Sedan skulle jag kunna tänka mig åka från Uppsala till Stockholm längs Fyrisån och väl i Stockholm stanna en natt eller två. Tänk att ha med sig sin bostad överallt finns det något mer bekvämt sätt att leva än så här?

I båten ska jag då ha alla mina kläder och även vänner på besök. Man kan göra härliga event på en båt också om man vill det. Då kan man också flytta på båten om man vill vara i en central del av en stad. Alla människor kanske inte bor nära centrum och då kan man flytta båten så att den ligger nära en skog om det är någon av gästerna som faktiskt bor i skogen. Allt är möjligt med en båt bara man vill och har tid att ta hand om sin båt såsom man tar hand om sin bostad.

Lämna ett svar

Till startsidan