Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Dom lugna stunderna

Vad gör ni på eran egentid ?

Ibland har vi sånna där dar där vi skulle vilja krypa upp i soffan under ett täcke och bara koppla av. Det kan behövas ibland när man har haft en stressig tid. Eller bara att få ta hand om sig själv. Och det tycker jag att alla ska göra lite då och då.

Jag har kommit in i en korsordstid. Jag köper både lätta och svåra korsordstidningar som jag kan ta fram när jag vill koppla av.

Att skicka in dom ifall det finns tävlingar gör jag inte. Det är bara kul och avkopplande att lösa dessa. Dessutom får huvudet jobba lite när man sitter där och försöker lösa så mycket som möjligt.

Vissa tidningar är ganska dyra, men det finns billigare allternativ. Och det finns dessutom på nätet.

Vill man inte lösa vanliga korsord så brukar det finnas blandat i dom där tidningarna och då tex soduko som också är en riktig tankegrej. Och i början fick jag inte ihop ett enda Men man kommer på sina trix.

Lämna ett svar

Till startsidan