Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Ny parfym

Parfym är en färskvara

Varför köper man samma sorts parfym varje gång ? Man fastnar för en speciell och så fortsätter man att köpa den år ut och år in. Men det ska jag sluta med nu. Så jag ska köpa en ny parfym.

Nu när jag är ute och handlar kan jag få fram till avdelningen som har parfym och lukta och titta på alla flaskor. Det finns ju en uppsjö av parfymer att köpa och det man ska tänka på att alla parfymer luktar olika på olika personer. Så även om du känner doften av en parfym på nån så kanske den inte alls luktar likadant på dig. Så då är det bra att prova.

Jag har fått veta att i vinter så ska dofterna vara sportiga, sensuella, klassiska och exotiska. Och det innebär ju en hel del. Men det låter underbart.

Jag har luktat på både blommiga och fruktiga parfymer och har fastnat för några men inte riktigt bestämt mig än. Man ska också tänka på att i dom större butikerna som bara säljer parfymer så är personalen utbildad och kan hjälpa dig.

Men köp inte för stora parfymflaskor ifall du inte använder parfymen dagligen då parfymer är faktiskt en färskvara och använder du den inte och låter den stå hur länge som helst så börjar den lukta annorlunda.

Lämna ett svar

Till startsidan