Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Första advent

Det går fort nu

Om drygt en vecka är det första advent och då vill man ha det mesta planerat och klart. Och i år ska jag verkligen se till att det blir mysigt till första advent. Inte bara tända ljus utan se till att det både finns lussebullar, pepparkakor och ljusstakarna ska stå på sin plats.

Sms lån för att köpa julklappar

Jag har börjat skriva ner vad som både ska köpas och göras för att det ska bli så mysigt som möjligt. Det är inte alltid jag har råd så jag har funderat på att ta ett sms lån direkt så att jag och mina barn kan julhandla. Och jag ska köpa en massa mossa som jag både kan ha i adventsstaken och kunna ha som lite dekoration. Det gäller bara att försöka att komma ihåg att spreja den där mossan i år med vatten så man slipper ha allt torrt som ramlar ner. Det hade vi förra året och jag tyckte inte jag gjorde annat än att torka av bord och dammsuga när det ramlade ner på golvet.

I år ska jag också baka en massa lussekatter. Dom går verkligen åt som smör här hemma, men i år kommer jag att köpa överflöd av saffran, för en lussekatt ska verkligen smaka saffran. Annars kan det vara. Dom där man köper i affärerna smakar ju nästan ingenting.

Hur gör ni för att ha råd med lussebullar och julklappar i år tar ni också sms lån? Tur att sms lån finns så att vi med flera barn och dessutom ensamstående kan få fira också.

Sms lån räddar barnens julafton i år

Så nu när jag har tagit sms lån kommer jag verkligen handla precis vad jag vill och äta vad jag vill. Mina barn ska få ett bra liv precis som alla andra utan att behöva se på när andra njuter av julen. För jultomten tycker om alla barn och även mina barn är älskade av jultomten, Kanske även jultomten kommer hjälpa mina barn i framtiden med sms lån när de inte har pengar över för att kunna köpa pepparkakor, julskinka och annat gott inför julafton.

Vet du vad ett fynd är? Det är när du hittar något du inte behöver till ett pris du inte kan motstå.

Om du köper det du inte behöver kommer du snart vara tvungen att sälja det du behöver. Har du massor av saker du inte behöver eller är tvungen att sälja så har jag en lösning på dina problem. Tänk dig för så du inte ger bort saker eller säljer det du behöver.

Bloggare samla massor av saker hemma i onödan

Det är väldigt känt att vi bloggare samlar på oss massor av varor som vi inte behöver. Jag har haft huset fullt med massor av skönhetsprodukter dessutom som jag inte har vetat vad jag ska göra av. Har fått massor av kläder, mat och parfymer från olika företag. Nu har jag hittat en lösning för att även kunna tjäna pengar på alla varor jag får hem från olika företag. Det spelar ingen roll vem du är eller vad det är du vill sälja. Sälj det du inte behöver eller ge bort till någon annan du vet ska sälja vidare. Detta är verkligen klimatsmart för oss alla människor.

Så är du bloggare så ska du verkligen sälja dina saker och slippa skräp och damm i ditt hem. Detta är enkelt för oss alla som vill bli av med skräp i stället gör att ge bort till släkt och vänner. Detta är någon du kan göra när du vill hur du vill. Testa dig fram så ska du se att det kommer att fungera utmärkt.

Tjäna pengar enkelt och smidigt

Företaget heter Blocket som hjälper privatpersoner och företag dessutom att sälja sånt de inte längre behöver. De fraktar sakerna till dem, de säljer dem online och skickar sedan din del av pengarna till dig. Detta är fantastisk smidigt och bra för dig som vill ha lite extra pengar.

Blocket säljer åt dig, för dig vilket är enkelt och roligt! Kolla in youtube clip som beskriver detta på ett mycket enkelt språk. Jag ska själv skicka alla mina blogg grejer till dem och tjäna pengar på kuppen. Äntligen säger jag bara att man har uppfunnit något sådant. Du får upp till 75 % av vinsten. Blocket hjälper dig att sälja på nätet hur enkelt som helst. Tänk att slippa behöva skriva en säljande annons för att sedan behöva skicka paketet som är det jobbigaste som finns. Allt detta jobb fixar helt enkelt Simplet åt dig hur simpelt som helst.

Jag besöker Blocket varje dag då jag alltid hittar saker som möbler, studier eller om jag vill byta bostad. Detta är så enkelt och roligt att jag både kan sälja och köpa vad jag vill på denna sida. Har du besökt denna sida och vad tyckte du om den? De flesta trivs på sidan och känner enorm trygghet att handla och sälja på denna sida.

 

 

1 comment / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan