Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Min bästa tid

Varför inte gå upp lite tidigare

Min bästa tid på dygnet är på morgonen ! Jag går hellre upp tidigare och får njuta av min kopp kaffe i lugn och ro.

Att sätta sig ner och koppla av med en varm kopp kaffe innan dagen sätter igång med allt som ska göras är en avkopplad tid. Att få andas, njuta och planera i lugn och ro.

När man sen är klar så känns det mycket bättre – i alla fall för mig.  För det finns inget värre än att gå upp i sista sekunden, slänga i sig en kopp kaffe helt svart för man orkar inte ta fram mjölken eller se till att få den skummad. Och sen ta hand om allt som ska göras.

Det finns verkligen inte på kartan för mig.

Jag “lärde mig” att dricka kaffe ganska sent i mitt liv, men jag har aldrig använd socker. Men däremot så gör jag min egen vaniljsirap istället för att köpa den i affären. Det kanske är i stället för sockret, vad vet jag. Men jag tycker att det är jättegott att hälla i några teskedar och röra runt.

Lämna ett svar

Till startsidan