Okategoriserade

Så många steg

 

Det fortsätter att renoveras i alla hem då många fortfarande kan och får jobba hemifrån. Och då har man mer tid att renovera hemma. Man har mer tid att planera, titta runt och när man jobbat klart för dagen så kan man åka och handla det man behöver. Och när man gått igenom alla rum så ser man den där trappen som tar en till övervåningen eller undervåningen. Men det är så många steg och man vet inte riktigt hur man ska göra.

Så många steg

Att sätta upp en ny tapet eller nya foder runt dina dörrar är något som du kan göra själv och kan du inte så kan du lära dig eller be någon annan göra det. Men när det gäller din trappa så är det lite mer som man ska kunna för att få till det. Man vill ju inte ha en trappa som knarrar eller inte sågar till rätt form till alla trappsteg. För dom kanske inte är likadana i form.

Du kan få hjälp med din trapprenovering av Formtrappan från början till slut. Och du behöver inte oroa dig att du inte kan använda trappen på flera dar som du kanske hade fått göra om du renoverat själv. Dessutom har Formtrappan fasta priser så det är inga fler utgifter som tillkommer när du bestämt dig för vilken renovering du ska göra. Och hur din trapp ska se ut.

Trapprenovering

Du bokar ett kostnadsfritt hembesök på deras sida. När dom fått in ditt formulär så ringer dom upp och bokar upp en tid tillsammans med dig. Besöket tar ca 30 minuter och då kan du ställa alla frågor du vill så att du får det precis som du vill ha. Sedan får du en offert där både material och arbete står uppskrivet och du får också prover på materialet och den stil du valt.

I priset som du fått på offerten ingår tillverkning, material och montering !

När allt är bestämt så mäts din trapp upp med speciella mätinstrument. Dina trappsteg tillverkas sedan i Västerås i Formtrappans digitaliserade fabrik.

När ni bestämt monteringsdag går det snabbt. Eftersom alla trappsteg och delar är tillverkade efter just din trapp går det snabbt att montera. Och dessutom kan trappan användas medans monteringen pågår.

Formtrappan har 3 års garanti på sina trappor.

Det tycker jag låter som en bra plan och man slipper både mäta, köpa material eller montera det själv. För hur kul är det att mäta fel och behöva köpa nytt material om man vill att trappen ska se inbjudande och snygg ut ?! Det är alldeles för många steg för att göra själv och få det snyggt !