Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Få med det du behöver

Sponsrat inlägg i samarbete med Mekster

Du kan få med allt

Vare sig det är påsklov eller sportlov är det många som vill åka uppåt i landet och åka skidor. Planering om var man ska bo, hur man ska bo och när man ska åka. Och när allt är planerat så planeras det hur man ska få med allt i bilen. Barnen sitter i baksätet och bagaget är fullt med kläder och “underhållning” för kvällarna. Allt för att alla ska trivas på er resa. Du måste ju få med det du behöver.

Och så kommer den där frågan upp : ska vi ta med all vår skidutrustning eller ska vi hyra på plats ? Skidorna får inte plats i bilen och barnen är trötta på att sitta hopträngda i baksätet med alla pjäxor och skidor emellan sig. Dessutom verkar det onödigt att hyra när det ändå finns utrustning.

Få med det du behöver

För att du ska få med all skidutrustning och kunna packa allt du behöver på ett enkelt och bra sätt kan du köpa en takbox. När du väl är hemma igen efter din skidsemester så kan du ha användning av din takbox i andra avseenden. Det behöver inte vara en resa du ska åka på utan du kanske ska flytta saker mellan två platser och istället för att packa bilen full kan du istället använda din takbox.

Få med det du behöver

 

Hos mekster.se hittar du ett urval av takboxar beroende på hur mycket packning eller vad du behöver din takbox till. Dom rymmer allt från 300 liter upp till 640 liter, både i vitt och svart och i hög kvalitet. Och vill du ha en lite större och lyxigare modell så finns det ledbelysning inuti. Eller varför inte en ihopfällbar takbox som du lätt kan stuva undan med en maxlast på 50 kg. Med andra ord – det finns takboxar för alla behov.

På varje modell finns det specificerat med både storlek, hur långa skidor du kan ha i och vilken maxlast du kan ha i takboxen. Det finns också mer utförlig information om alla takboxar när du klickar på dom. Du ser också när leverans av din takbox kan beräknas så att du hinner få den innan er resa. Efter att du bestämt dig vilken takbox du behöver finns det olika alternativ hur du betalar och leveransen sker antingen med Postnord eller DHL. Det beror lite på var du bor och vad ditt närmsta utlämningsställe finns. Ditt köp är öppet i 60 dagar och du har också fri retur om det skulle behövas.

Lämna ett svar

Till startsidan