Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Valborgsmässoafton

Påsken är utplockad

Torsdag och påsken är nu bortplockad för i år. Det var ganska skönt att få bort dom där fjädrarna då jag hittar som tussar från dom överallt. Nu ska dom bara stuvas in igen där dom får ligga ett år framåt. Det åkte också en del påskägg i sopen då dom gått sönder efter att man lekt med dom och använt dom till både det ena och andra. Ena dagen till en liten docka och andra dagen åkte dom till och med ut i sandlådan som både form och spade.

Jag var tvungen att titta i almanackan om det är något som jag glömt och då såg jag att nästa helg är det ju valborgsmässoafton. Men valborg nu för tiden är ju inte samma sak som när jag var liten. För då fick jag följa med mina föräldrar ner till en gård som vi hade i närheten. Där var det fullt med stånd där man kunde handla mat, dricka, ta lotter och sen var den en jättestor brasa. Nu för tiden så är det inte så mycket sånt längre och man får leta rätt bra för att hitta. något sådant. Det är lite tråkigt för det är verkligen en rolig tid att samlas utomhus på tillsammans med vänner och bekanta. Fast för det mesta brukar det ju regna. Men i det läget brukar det inte spela någon roll.

Lämna ett svar

Till startsidan