Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Senilsnöre

Det var fult förut

Har ni hört ordet senilsnöre förut ? Jag hade inte det och jag har faktiskt inte vetat vad jag ska kalla det – tills nu. Snören i alla former som man hänger runt halsen och fäster sina glasögon i. Så man slipper lägga ifrån sig glasögonen eller solglasögonen någon annanstans. Dom har ju blivit så snygga nu. Förut kunde man bara köpa såna där tråkiga band, men nu finns det alla möjliga sorter.

Nu kan du köpa dessa “band” runt nacken på både glasögonaffärer, på nätet eller varför inte göra ett eget ?! Du kan göra dom i läderband, virka flera stycken i olika färger så du kan matcha dina kläder eller badkläder. Eller så kan man trä ett band med pärlor av olika slag. Men man kan också  köpa en billig länk så det blir ett lite lyxigare “band”. Det här är ju super under sommaren om man inte vill sätta upp sina solglasögon uppe på huvudet. För när jag gör det så glömmer jag bort att dom sitter där och när jag böjer mig ner så rasar dom ner i marken. Och hur kul är det när man har ett par snygga och få stenskrap eller sand över hela glasögonen ?!

 

Lämna ett svar

Till startsidan