Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Är du stel i nacken ?!

Sponsrat inlägg i sadetmarbete med Joylife

Det är så skönt efteråt

Det finns många saker som gör att man blir stel. Stel i nacke, rygg eller axlar och det kan också göra att man får huvudvärk. Om man sitter illa hemma eller på arbetet spänner man sig som gör att man blir stel och får värk. Eller så överanstränger man sig hemma när man gör något. Men man kan också vara väldigt orolig för. något som gör att man. får ont. Och när man får ont så mår man inte bra. Varken i själen eller i kroppen. Och då kan det vara lite skönt med att få hjälp med det så man slappnar av igen.

Är du stel i nacken ?!

Är du stel i nacken på grund av någon orsak och får både besvär och värk så är det skönt att gå till en kiropraktor för att få hjälp. En kiropraktor arbetar med sina händer och det är just det som Kiro betyder – med händerna. Jobbar du med att sitta stilla många timmar om dan kan det ge smärtor och en kiropraktor kan ge dig övningar som du kan göra. Eller råd om hur du ska sitta eller vilket bord du  ska ha.

Lider du istället av långvarig smärta kan du gå till en naprapat. dom hjälper dig att behandla, förebygga och också rehabilitering.

Söker du en bra naprapat i Stockholm ? Då finns Jolines i Fridhemsplan. Här finns också terapeuter, kiropraktorer och naprapater beroende på vad du behöver hjälp med. Kliniken ligger i Fridhemsplan och är öppet alla vardagar. Dom gör också upp en behandling just för dig för att du ska bli av med både din smärta, men också hur du ska gå tillväga i framtiden. Så varför inte göra ett besök för att se hur och vad du kan få för hjälp ?!

Lämna ett svar

Till startsidan