Inlägg

Dekoration

Sponsrat inlägg i samarbete med Partydekor.se

Jag kan inte sluta klicka mig runt

Finns det något roligare än att dekorera när någon fyller år eller att köpa dekoration till en fest ?! Jag tycker det är så kul att göra fint när man ska fira något. Men att springa runt i butiker för att hitta allt det där kan både ta tid och man kanske inte hittar det man söker. Men jag har hittat en sida som jag inte kan sluta att klicka mig runt på för det finns så mycket kul. Och det till vad du än ska fira.

Dekoration

Man kan egentligen göra vilken dekoration man vill på en fest eller ett firande, men ibland vill man göra något extra. Och något som jag tycker är både snyggt och som brukar få andra att få stora ögon är en ballongbukett. Tänk att komma in i ett rum och det första man ser är en stor bukett av jättefina ballonger. Antingen i färg, i nått “år” som nån fyller eller nått slags tema som ni har på er fest.

dekoration

Eller varför inte en ballongbåge som finns i färdiga kit och som du kan fästa på ett speciellt ställe ?!

dekoration

Partydekor.se

Här har du en sida som du verkligen ska komma ihåg om du tycker om att dekorera en fest eller ett firande till något speciellt. Du hittar det du behöver vare sig det gäller nån som fyller år, nån som ska gifta sig, ett dop eller ett bröllop och mycket annat. Det gäller bara att ha lite fantasi och klicka runt så hittar du allt.

Det är snabba leveranser och du kan betala via klarna. Och dom har också fri frakt om du beställer över 499 kronor. Här finns också en blogg med mycket tips och inspiration som du kan få när det gäller deras produkter och hur du gör med dom.