Inlägg

Göra det där lilla extra

Sponsrat inlägg i samarbete med Presenta

Lite reklam är alltid bra

I dag så ser man fler och fler företag ute nu när vi både kan besöka och vara ute mer. Mindre företag försöker satsa mer och visa sig mer. På både arenor, varuhus och mässor. Och då måste man också göra det där lilla extra för att synas mer. Då är reklam bra att ta till. Och att göra reklam för sitt företag behöver inte vara dyrt om man vill synas mer.

Göra det där lilla extra

Ska du presentera ditt företag någonstans på en större aktivitet eller mässa brukar man alltid ställa fram lite reklamartiklar för att det ska se mer inbjudande ut. Och då kan en skål med reklamgodis vara en sån sak. Det brukar alltid vara populärt att dela ut och drar till sig mer folk. Antingen i karameller, kolor, choklad eller tablettaskar. Det finns fler förslag på reklamgodis du kan välja emellan hos Presenta.

Göra det där lilla extra

Presenta har det du behöver till ditt företag

Du väljer vilket godis som passar bäst till den aktivitet du ska vara på. Bestämmer vilket tryck du vill ha. Om du vill ha ditt företagsnamn eller logga. Det beror ju lite på vad du vill göra med ditt reklamgodis. Kolor och karameller kan man till exempel ha i skålar som man tar själv. Men du kan också ha tablettaskar eller godispåsar som du kanske ska dela ut.

På alla produkter står det hur stora förpackningarna är, hur lång leveranstid det är och all info du behöver. Alla priser är exklusive moms och fraktkostnad tillkommer.

Presenta har inte bara reklamgodis utan också allt du kan behöva till ditt företag för att kunna göra det där lilla extra. Här finns både presentreklam i form av gåvor, ett stort urval av profilprodukter och också reklamgodis.