Böcker om mat & dryck, Okategoriserade

Göra det där lilla extra

Sponsrat inlägg i samarbete med Presenta

Vinprovarna  en bok om vin av Jan Mårtenson

Vinprovarna  en bok om vin av Jan Mårtenson
Vinprovarna  en bok om vin av Jan Mårtenson

Vinprovarna är en bok skriven av Jan Mårtenson som tar läsaren med på en spännande resa in i vinets värld. Boken väcker intresset för vinprovning och ger läsaren en inblick i hur man kan utforska olika viner och deras smaker.

I boken får vi följa huvudpersonen, professor Ture Lillebrors, resa till Frankrike tillsammans med sin vän, kriminalreportern Einar. Under resan besöker de olika vingårdar och träffar passionerade vinmakare som delar med sig av sin kunskap och passion för vinet.

Genom berättelsen lär sig läsaren om vinodling, vinframställning och vinprovning. Vi får ta del av olika dofter, smaker och nyanser som beskrivs på ett sätt som får läsaren att vilja uppleva dem själv. Genom att följa Ture och Einar på deras resa får vi själva möjligheten att lära oss mer om vinets värld och kanske till och med inspireras att själva börja utforska och uppskatta olika viner.

Boken är inte bara en spännande berättelse utan också en lärorik resa in i vinets fascinerande värld. Den väcker läsarens intresse för vinprovning och ger en djupare förståelse för vinskultur. Genom att kombinera spänning med kunskap lyckas Jan Mårtenson skapa en underhållande och lärorik läsupplevelse för alla vinälskare.

Vinprovarna är en bok som passar både för den som redan är intresserad av vin och för den som vill lära sig mer om ämnet. Den tar med läsaren på en resa fylld av dofter, smaker och spänning och väcker nyfikenheten för att utforska vinets värld på ett djupare plan. En bok som rekommenderas varmt till alla som vill uppleva vinets magi på ett nytt sätt.

 

Lite reklam är alltid bra

En skål med reklamgodis vara en sån sak.