Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Bebisnamn

Vad är populärt just nu ?!

Jag har några bekanta som snart ska ha barn och det pratas mycket om barnnamn hos oss. Ibland fastnar man för ett namn väldigt snabbt, men ibland är man osäker. Och ofta kanske man har ett namn som man alltid har velat ge sitt barn som sitter i bakhuvudet, men man är fortfarande osäker på om man ska tala om det. Sånna där namn som man haft ända sen man själv var liten och gav sina dockor. Det är ganska kul.

Jag kommer ihåg själv när jag var gravid hur mycket jag tänkte fram och tillbaka. Och tittar man på vilka namn som är populära idag så är det nästan mer smeknamn är riktiga namn – tycker jag : Teddy, Ziggy, Buddy, Bear, Sonny. Dom kallas för “lekfulla pojknamn”. Men det kanske inte blir en pojke och vad säger rönen om flicknamn då ? Gigi, Baby, Pixie, Coco och Honey. Ja, dom här namnen blir det i alla fall inte så nu får vi fundera lite mer tror jag.

Lämna ett svar

Till startsidan