Inlägg

Från cigaretter till snus

Sponsrat inlägg i samarbete med Whitepouches

Nikotinsnus

I dag är det många som slutar att röka och som börjar snusa istället. Och sen som börjar snusa för att sen inte använda nikotin längre. Snusa kan man göra överallt, både inomhus och utomhus men när det gäller rökning så fungerar inte det. Det är tobaken som man vill sluta med.

Från cigaretter till snus

Vill man sluta med tobak så kan man istället använda tobaksfritt snus och det finns hos whitepouches i olika “smaker” och märken. Och alla produkter är tobaksfria. Så dom flesta innehåller nikotin, smakämnen, sötningsmedel, pH-justerare och fyllnadsmedel. Här finns många populära märken att beställa. Och idag är det fler och fler som går från cigaretter till snus.

 

Från cigaretter till snus

Här finns bra erbjudande när du beställer ditt tobaksfria snus. Dessutom är det snabb leverans antingen direkt till din dörr eller till din närmaste utlämning.

På varje produkt ser du vilken portionsstorlek, styrka, portioner per dosa och mycket mer så du kan jämföra och få det du vill ha. Dessutom finns en bra utförlig information om varje “smak” som du är intresserad av. Du kan beställa per styck eller i tio pack och går sen enkelt vidare till frakten som sedan går via DHL.