Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Det blir roligare

Man ska göra det roligare

Att städa är något som många inte tycker är kul. Men det beror också på vad det är som ska städas och hur mycket. Här hemma är det nog jag som är den som är mest pedantisk och vill ha allt på sin plats och inga onödiga saker ska ligga framme som inte används. Och har man det så hela tiden så är det mycket lättare att hålla rent och snyggt.

Nu när man springer ut och in både med skor och barfota så är det en hel del som kommer med in på golvet. Det är gammalt gräs, stenar och ja, jag vet inte vad. Och det är ju inte bara barnen som drar in allt utan jag också.

Och nu har jag köpt mig en silikonborste som står i hörnan i köket. Lätt att ta fram och den tar med allt – både stenar, grus, gräs och sand. Den där vanliga borsten som man använder är inte lika bra och får inte med sand till exempel.

När golven är klara, barnen har fått ett bad och ligger i sängen passar jag själv på att lägga mig i ett varmt bad och kopplar av lite.

Lämna ett svar

Till startsidan