Inlägg

Det är kul med något nytt

Sponsrat inlägg i samarbete med Babylove

Och det är inte bara barnen som tycker det

När man ska bli föräldrar och man börjar planera för sitt barns födelse är det mycket som ska köpas. Eller man vill köpa. Men barnet eller barnen växer så snabbt så under åren så får man byta ut en del möbler till nya. Och finns det något roligare att få göra om och köpa nytt?! Jag tycker det är kul och barnen brukar bli lika glada när dom kommer hem och upptäcker att det står något nytt i deras rum.

Det är kul med något nytt

Nu när mina barn börjar bli större behöver dom mer förvaring och min dotter är inne i en period med prinsess kläder, speglar och små söta dockor. Hos Babylove finns det barnmöbler från det att ditt barn är fött  och uppåt.

Det är kul med något nytt

Och eftersom jag tittar på förvaring tittar jag också på en ny barnsäng som passar in i rummet. Och varför inte titta efter lite andra saker också när jag ändå håller på.

Babylove

På Babylove’s sida hittar du både möbler, doppresenter, barnbestick och mycket mer. En rolig sida att klicka runt på och få inspiration. Det finns också en massa roliga saker nu till sommarn. Alla produkter kommer från välkända leverantörer från Skandinavien och i Europa. Och både huvudkontor och huvudlagret ligger i Stockholm.

All info, pris och leveransstatus du behöver om produkterna du är intresserad av finns när du klickar på nån utav dom. Det är öppet köp i 14 dagar och det är fri frakt om du handlar för över 799 kronor.