Inlägg

En bra investering

Sponsrat inlägg i samarbete med Finanspunkten

Har du också börjat tänka på vad du kommer att få i pension när du kommer dit? Eller vill du bara planera ditt sparande lite bättre då det du har inte “växer” som du vill?! Att spara en summa pengar per månad på ett konto kanske inte ger så mycket som du tänkt. Många har också ett aktiesparkonto där man får betala skatt på det man fått i vinst.

En bra investering

En bra investering är då ett ISK konto som är ett Investeringssparkonto. Då betalar du istället skatt som är baserat på ditt kontos värde och inte på vinsten. Dessutom är dina pengar skyddade av garanti och investerarskyddet så om din bank skulle gå i konkurs får du tillbaka dina pengar.

En bra investering

Antingen kan du starta upp ett ISK konto hos din egna bank du har idag. Men du kan också starta upp pä en annan bank efter att du jämfört dom olika bankernas fonder och vilka som ger bäst courtage. Courtage är avgiften som man blir debiterar när man köper aktier eller andra värdepapper.

Hos Finanspunkten får du hjälp med att jämföra dom olika bankerna och vad som skulle passa dig bra. Du handlar och byter aktier på egen risk,