Inlägg

Hur är din luft?

Sponsrat inlägg i samarbete med Vi Värmer

Det kan göra stor skillnad

Om man flyttar till ett lite äldre hus kanske det finns äldre element eller andra värmekällor. Men man kan också flytta till ett nyare hus som man vill uppdatera med lite bättre värme på något sätt. Det beror också på vad det är för hus och hur planlösningen ser ut för att du ska få så bra luft som du vill ha i huset.

Hur är din luft?

Finns det redan en värmepump i ditt hus kanske den är i behov av service. Vi Värmer hjälper dig i Stockholm med allt du behöver hjälp med när det gäller värmepumpar. Vare sig det gäller en ny eller service av din befintliga.

Hur är din luft?

En utbildad besiktningsman kommer hem till dig för att titta på vad du behöver och du får en offert utförd just för dig. Du får en tidsplan på allt – när det beställs och installeras efter dina önskemål och er överenskommelse. Har du en befintlig som ska bytas ut tas den ner och ny sätts upp. Den nya kontrolleras och du får försäkringspapper och protokoll på vad som har gjorts.

Vilken värmepump är bäst just för ditt hus?

Beroende på hur du bor finns det olika sorters värmepumpar att välja emellan. Detta får du hjälp med för att du ska få den bästa luften i ditt hus. Bor du i ett hus där bergvärme är det bästa resultatet så hjälper Vi Värmer dig hela vägen från början till slut. Många tror att bergvärme är en stor installation, men själva borrhålet är inte större än 15 centimeter i diameter. Det som man ska tänka på är att det ska finnas plats för maskiner på tomten när det ska borras.

Så kontakta Vi Värmer via telefon, mail eller via deras kontaktformulär så får du hjälp med val av pump som passar dig.