Inlägg

Lättare kläder

Sponsrat inlägg i samarbete med Sinful

Ibland vill man inte att det ska synas

Varmare väder gör att vi har hängt in dom varma jackorna i klädkammaren. Istället kommer vårjackan fram och även dom lättare kläderna. Och när det är riktigt varmt så vill vi som kvinnor kunna ha på oss ett tunnare linne när kanske männen tar av sig sin tröja.

Lättare kläder

När man har på sig lättare kläder som tex ett tunnare linne så vill vi inte visa allt och då kan man köpa “nipple cover” från Sinful.

Lättare kläder

Dom är självhäftande och gjorda i mjuk polyester och täcker det du vill dölja.

Sinful

På Sinful hemsida hittar du inte bara dessa nipple cover utan också sexigare underkläder för speciella tillfällen. Du hittar också produkter för både män och kvinnor som kan användas när man är själv eller tillsammans med sin partner. Behöver du råd om hur produkterna fungerar eller vad som passar just för ditt behov finns också guider och hjälp att få.

Lättare kläder

Vem vill inte vara snygg för sin man vid speciella tillfällen ? En vit babydoll med tillhörande trosor i polyester ( 73 % ) och spandex ( 27 % ) med justerbara axelband.

Du hittar all information du behöver under alla respektive produkter. Och du behöver inte vara orolig att någon förstår vad du har i ditt paket när du hämtar ut det. Sinful använder neutrala förpackningar utan varken namn eller logga. Beroende på hur stor din förpackning är så levereras den antingen med postnord eller DHL. Och handlar du över 700 kronor så är det fraktfritt. Precis som många andra leverantörer så kan du lätt spåra din leverans med ett spårningsnummer som du får på din mail efter din order lämnat lagret.

Vill du läsa recensioner och fä inspiration kan du läsa Sinful blogg där det finns mycket bra att både lära sig och bara läsa.