Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Bollar är bäst

Jag har varit barnvakt

I går var jag barnvakt åt min kompis lilla kille då hon skulle iväg på ett möte. Och han bara älskar bollar. Så jag letade fram alla bollar som mina barn hade när dom var små och hällde i en plastbunke.

Planen var att ta ut bollarna i trädgården, men lillkillen Alex hann inte mer än in och såg bollarna så slängde han sig i bunken. Och där satt han medans vi åt klar vår frukost och fick se en barnfilm på tv. Och han fick också ta med sig bollarna hem sen på kvällen. För varför ska dom ligga i mitt skåp utan nytta när det finns användning för dom.

Barnen lekte hela dagen och kläder och hattar togs fram. Det är inte den sista gången som jag kommer att vara barnvakt åt Alex. Efter ett bad av alla barn så åkte Alex hem med sin mamma Susanne och vi satte oss för att äta middag innan det var dags att gå och sova.

Lämna ett svar

Till startsidan