Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Det behövs lite regn

Det kan regna på nätterna

Det märks att det är torrt ute nu. Gräsmattorna är torra och också överallt i skogen. Och då kan det lätt börja brinna ifall man inte är vaksam. I helgen när vi var inne i stan på kvällen så började det regna. Och vi trodde att nu kommer det regna hela kvällen. Men det gjorde det ju inte. Men det skulle behöva regna lite mer så allt blir blött och börjar växa.

Självklart är det härligare med sol och värme nu när det är vår och dä kan man ju önska att det regnar på nätterna istället. Men om det regnar nån dag här och där gör väl inget. Då kan man göra det där inomhus som man inte gör annars när det är fint väder. Och finns det egentligen något mysigare än att gå ut på en promenad precis när det har regnat. Det luktar gott och det känns friskt.

Lämna ett svar