Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Gymnastik är kul

Barnen börja intressera sig

När jag var liten höll jag på en del aktiviteter efter skolan. Jag gick allra först på gymnastik och i början är det mest lek och spring, men om man sen fortsätter så får man ju lära sig mer. Att göra kullerbyttor var något som några av mina kompisar hade lite svårt med då man måste lära sig rulla in huvudet. Och jag kommer ihåg att vi la ut en madrass i mitt rum och tränade för fullt. Och till slut så fick alla kläm på det.

Nu börjar mina barn bli så stora så dom är intresserade av någonting. Och varför då inte börja med gymnastik. Det är både bra att få röra på sig och sen att prova på om det är något som dom tycker är kul. Och alla barn är vana vid att leka och göra saker tillsammans så både killar och tjejer går i samma grupp från början.

Så nu har man blivit gymnastikmamma och får skjutsa barn till det. Men det är bara kul att dom får prova på och får lära känna lite andra kompisar också. Och jag får också kontakt med andra föräldrar så vi kan hjälpas åt med skjutsandet. För många bor ju i närheten av varandra.

Lämna ett svar

Till startsidan