Inlägg

Ett nytt team

Är du en ny kanditat ?

Många har varit i en situation om att man är utan arbete. Och under pandemin var det många företag som var tvungen att både stänga ner eller minska arbetskollegor. Det är tråkigt för bägge parter att sådant måste ske och det hände många. Företag kämpar på för att överleva, och dom som blivit av med sina jobb likaså.

Till en början kanske man tror att det kommer att ordna sig på en gång med att få ett nytt jobb, men efter ett tag så var det många som fick inse att så var inte fallet. Dom som var arbetslösa såg till att bli medlem på alla ställen som man behövde för att kunna få ersättning. Och företagen såg till att allt som gjorts tidigare med mer personal funkade framåt.

Ett nytt team

När man är arbetslös så skriver man in sig på arbetsförmedlingen den första dagen som man är arbetslös. Sen följer man deras plan som man blir tilldelad beroende på olika saker. Många kämpar på själv med att söka jobb dagligen, men vissa kan också behöva stöd när det gäller ditt jobb- eller studiesökande. Och det kan du få hos jobfind sverige. Du kontar arbetsförmedlingen för att få reda på om du har rätt till detta stöd. Sen väljer du ett utav dom nio kontoren som passar dig bäst beroende på var du bor.

ett nytt team

Du får sen kontakt med ett nytt team som hjälper dig personligen med att komma ut i arbetslivet igen eller om du vill studera och få en ny utbildning. Du får ett helt nytt kontaktnät när det gäller arbetsgivare, yrkesvägledning och till och med studiebesök.

Nytt team för dig som arbetsgivare

Jobfind Sverige jobbar inte bara med dom arbetssökande utan hjälper också dig som arbetsgivare. Du som företagare behöver ny personal men tiden för att hitta den och var du ska hitta den saknas. Jobfind Sverige hjälper företag att hitta rätt personal till rätt position eller positioner.