Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Funderar du på att studera?

Sponsrat inlägg i samarbete med Högskoleprovguiden

Vill du skaffa dig en drömutbildning?

Att skaffa sig en ny utbildning och kanske få en drömutbildning är det nog många som tänker på. Men att veta om man klarar av ett högskoleprov är det som sätter käppar i hjulet för många. Men det finns ett sätt som man kan göra om man vill testa sig själv och få hjälp. För när man gör ett högskoleprov så vill man klara alla delar och få så bra resultat som möjligt. Så funderar du på att studera så ska du fortsätta läsa.

Funderar du på att studera?

Hos hpguiden.se kan du registrera dig gratis och få en massa övningsuppgifter med förklaringar och videogenomgångar för att klara ditt högskoleprov. Vill du eller behöver du mer hjälp kan du betala för att bli  VIP där du får ännu mer övningsuppgifter och videogenomgångar. Men du får också en personlig coach som hjälper dig.

Allt utbildningsmaterial du behöver ingår i alla fyra delarna när det gäller dom verbala ( ELF, LÄS, MEK och ORD ) och också dom fyra kvantitativa delarna ( DTK, KVA, NOG och XYG ). Och du kan ladda ner dom tidigare årens högskoleproven

Väljer du att bli VIP får du ännu mera hjälp och tex kan du få hjälp med att lägga upp ditt schema och upplägg innan du gör ditt högskoleprov.

Högskoleprovet

Den 23 oktober är det nästa högskoleprov och den första dagen till att anmäla dig till den är 16 augusti. Så du har tid att plugga inför det. Och ju tidigare du börjar desto bättre. Och genom det stora gratismaterial som finns hos högskoleprovguiden så kommer du en bra bit på väg. Eller dom du vill satsa ännu mera för att få det bästa resultatet genom att bli VIP-medlem.

När du väl sen skriver provet är resultatet giltigt i åtta år. Är du inte nöjd kan du skriva om det och det är det bästa resultatet som räknas.

Lämna ett svar