Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Fläktar

Kommer ni ihåg hur det var för några år sedan

Jag har tagit fram alla våra fläktar som jag brukar ställa undan under vintern. Nu när det börjar bli varmt och man har fönster och altandörren öppen brukar det ändå bli varmt. Och vad är då skönare än en fläkt?! Jag brukar ha både en på altanen där jag brukar tillbringa mycket tid under sommaren, men sen har jag också en i varje sovrum.

Det är så skönt att sätta på fläkten på eftermiddagen i sovrummen och gå och lägga sig på kvällen i ett svalt rum. Visst har vi air condition i huset, men att få den där lilla fläkten på sig under natten är underbart skönt. Och det är tur att vi har en del undanstoppat för jag kommer ihåg hur det var för några år sedan när det var så varmt. Då var det slut överallt. Och nu ser man att affärerna har tagit fram dom i god tid för att alla ska kunna och hinna köpa. Nu håller vi bara tummarna för att det ska bli en så varm och härlig sommar igen.

1 comment / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan