Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Frusen om fötterna

Är ni frusna om fötterna

Jag har alltid varit lite frusen om mina fötter. Sätter gärna på mig ett par tjocka strumpor när jag är hemma och städar, lagar mat eller gör vad som helst. Ibland gör jag det bara automatiskt, men ofta för att jag är frusen och kall om fötterna

Jag har nog köpt en hel del tofflor också som jag brukar använda. Och sånna där fluffiga mjuka tofflor är min favorit. Även om det är varmt ute så kan jag ta på mig dom när jag är inne och gör någonting. Det är både skönt att gå i och varmt om fötterna också. Jag tror jag har gjort det ända sen jag var barn. Jag tycker tex inte om att springa barfota ute på gräsmattan och det gör inte mina barn heller. Då tar jag hellre på mig mina tofflor och går ut.

Lämna ett svar