Inlägg

Det är inte roligt med en dubbelhaka

Att gå omkring med en dubbelhaka och se ut som en gås är nog det jobbigaste som finns.

Såg häromdagen en kille jag känner som gick fort upp i vikt. Sedan vet jag inte vad som hände men han hade ingen haka kvar. Han hade redan en lite haka och på det denna vikt som gjorde att han såg ut som en överviktig katt korsning gås.  Han såg dessutom väldigt ledsen ut eftersom det är detta han numera ser i spegeln varje dag.

Jag själv har också lagt på mig lite och gör allt för att gå ned i vikt. En dubbelhaka indikerar fetma och kan man bli av med dem kommer folk tro att man har gått ned 20 kg fast att man inte har det. Vill du ha finare drag i ansiktet i form av belkyra kan du besöka hemsidan för att läsa mer. För med tiden och åldern så blir hakan mer slapp och man får då ett gammalt ansikte. Sedan mår man som man ser ut och ser ut såsom man mår. Så då blir det en ond cirkel som är svår att ändra på. Här kan du ändra på den direkt och dessutom bli väldigt nöjd med resultatet.

Belkyra är injektionsbehandling för att behandla ansiktet mm och bli av med delar du inte trivs med. Det går relativt fort och man ser inga spår efter detta. Detta är verkligen en revolution för ditt utseende. Tänk att få vakna upp och se på sitt ansikte och vara helt nöjs. Annars är risken stor att du som kungen som ser ut som en potatis i ansiktet.

Alla kungabarnen är noga med sina utseenden och ser till att de inte har någon dubbelhaka. Även om de går upp i vikt har de fina drag i ansikten som om de inte hade gått upp i vikt. Finns även artister som verkligen ser till att ansiktet inte ändras form. Denna metod finns i flera länder och är den behandling folk använder mest numera.

Detta ska verkligen vara en bra metod som folk knappat klagar på då det går fort och ger superfina resultat. Det finns fler behandlingar på denna klinik ovan jag har länkat till. Gå in och läs vidare och ta gärna kontakt med dem om du har fler frågor.

Sedan kan du varje dag se dig i spegeln och vara nöjd med dig själv. Du kommer då åter vilja vara bland folk och lysa som den stjärna du är van att lysa som.