Okategoriserade

Hur läser ni under sommaren

Jobbigt att ligga ner

Att sitta utomhus och läsa en bok tycker jag i alla fall är väldigt avkopplande. Att sitta eller ligga ner och bara läsa och bläddra sida efter sida i boken. Men man måste också hitta en bra ställning för det så man inte får ont i nacken.

Att sitta upp och läsa tycker jag inte är några problem, men man skulle vilja kunna ligga ner på mage och läsa utan problem. Men det är ju en annan sak. Armarna somnar, man får en konstig ställning på nacken och det är helt enkelt jobbigt att ligga ner och läsa. Men häromdagen fick jag låna en sån där solstol som man kan ligga på. Jag la en kudde under hakan och la boken på marken istället. Och då gick det lättare. Men jag tror nog att jag kommer att fortsätta att läsa när jag sitter upp i stället. Det var mycket lättare.