Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Trevlig kväll

Helt spontant

Ibland måste man bara göra något spontant. Och det gjorde vi häromdagen och vi hade det så trevligt. Efter att ha varit ute och handlat och vi kände att nu måste vi göra någonting bara för oss vuxna så tog vi tag i det. Vi ringde till våra goda vänner som också har barn och bjöd över dom på middag och sa till dom att ta med barn och necessär för alla skulle sova över. Annars så måste alla åka hem så tidigt när barnen börjar bli trötta.  Vi ordnade ett rum och fyllde det med madrasser, kuddar och täcken så att alla barn kunde ligga och titta på tv och ha det mysigt tillsammans och så skaffade vi en barnvakt.

Barnen hade beställt både sushi och pizza till mat och kom med en massa förslag på olika filmer dom ville se och vi ordnade med alltihopa. Sen kunde vi vuxna ha en trevlig kväll tillsammans med god mat, bubbel, musik och det blev tom badning i poolen sent på kvällen. Med andra ord hade vi en jättetrevlig kväll tillsammans med barn och vuxna.

Alla fick sova så länge dom ville dagen efter och det fanns en massa att välja på till frukost så att alla blev nöjda. Barnen åt mest dom amerikanska pannkakorna medans vi vuxna började med en kaffe och croissant. Sen blev det lite kraftigare mat efter ett tag och en lugnare dag.

Lämna ett svar

Till startsidan