Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Nyklippt gräs luktar så gott

Alla vill hjälpa till

I helgen var det dags att ta fram gräsklipparen. Det är ganska rofyllt att gå omkring och putta maskinen framför sig och se hur gräset blir kort ock fint igen. Det jobbiga är bara att man får in så mycket gräs den första dan i huset då alla är ute och springer på gräsmattan.

Barnen får ju inte köra den och hålla sig lite på avstånd just när vi klipper för att det inte ska hända nått. Men dom vill hjälpa till så mycket dom kan. Och varför då inte sitta och klippa lite själv då i en hörna ?! Då har dom både nått att göra och dom får också hjälpa till.

När gräset är klippt brukar barnen springa runt och rulla sig i gräset då dom också tycker det luktar så gott. Bollarna rullar bättre också och det uppskattas. Och då blir det ofta en liten picknick i gräset också med både dockor och saft. Och nu när vi har varit hemma så går bullarna åt som smör. Så när barnen gått och lagt sig kanske man ska sätta igång med att göra lite fler så det finns resten av sommaren.

Lämna ett svar

Till startsidan