Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Jag älskar sommarhattar

Ju större dom är ju finare känner jag mig

Sommarhattarna börjar komma tillbaka och det älskar jag. Jag har alltid sommarhatt på mig på sommaren och dom ska vara stora och fina. Och ju större dom är ju finare känner jag mig. Men man får passa sig om det blåser för då kan dom lätt flyga iväg. Men många utav mina större hattar kan jag fästa antingen under håret så det inte syns, eller med ett osynligt band under hakan.

Jag har hittat mina större hattar när vi har varit utomlands. Men det kanske inte är så konstigt då dom flesta har något på huvudet då det är varmare. Om man åker till ett sånt land vill säga. Jag älskar Cypern och där har jag hittat en del hattar. Dom flesta är i halm med ett fint band runt om. Och eftersom det kan blåsa lite där när man går på stranden kan man använda bandet under hakan så den inte flyger iväg. Det är ganska smart. Man får se till bara att man kan få en större påse så man kan ta med sig dom hem för man kan gärna inte lägga dom i resväskan när man åker hem. Då blir dom förstörda. Eller så får man ha dom på sig och ha dom i knät i flyget. Det finns många sätt att fixa det på.

Män kan också ha hattar

Oftast så har män kepsar på sig på sommaren och när dom är ute. Jag tycker inte om kepsar för jag tycker jag får ett sånt konstigt huvud i dom. Nästan som en knappnål och så vet jag aldrig om jag ska stoppa in öronen i dom eller inte. Men nu finns det också snygga hattar till män också. Både i halm men också i det där gamla stuket som gör att dom kan användas både under en dag på stranden, men också ifall man vill ha den till en snygg kostym när man går ut.

Lämna ett svar

Till startsidan