Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Dax att köpa en större cykel

Barnen växer så snabbt

När barnen var små tyckte man dom växte sakta och man ville att det skulle gå fortare. Man ville se dom där första stegen, höra det första ordet och allt som sker framåt. Men varför har man så bråttom i början ?! För när dom väl blir större så vill man ha tillbaka den där lilla gosiga bebisen som ligger där och jollrar i sängen bredvid en.

Nya hjälmar och cyklar

I sommar har vi varit ute mycket och cyklat. När vi ska till stranden för bad och lek eller när vi ska till någon bekant och tillbringa dag eller kväll där. Man slipper leta efter parkeringsplats intill stranden för det är nästan hopplöst. I alla fall där vi brukar bada för där finns inga riktiga utritade platser så folk ställer sig lite hur dom vill. Visst är det mycket cyklar också, men vi brukar försöka ställa våra cyklar i närheten av där vi sitter så dom inte blir intryckta någonstans.

Cyklarna slängs lite här och där här hemma för vi har haft cyklar som vi inte behöver vara så rädda om. Vi har hittat dom billigt på nätet. För jag vet att dom behöver nya efter ett tag och nu är det nog dax att skaffa nya. Cyklarna börjar bli lite för små och barnen behöver lite större och bättre cyklar. Nya hjälmar är nog det viktigaste just nu när dom cyklar mera själva. Och snart börjar skolorna och då brukar dom ha utflykter ibland och behöver cyklarna. Och har man inga hjälmar kan man inte följa med. Det brukar finnas hjälmar att låna. Men det kan vara skönt att ha egna hjälmar som man vet både passar och sitter bra.

Lämna ett svar

Till startsidan