Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Dom kom helt plötsligt

Surrande runt huvudet

När vi har varit utomlands så hör man ofta syrsor surra, eller säger man sjunga på kvällarna när man är ute och går. Här hemma har vi sett en del trollsländor när vi varit i närheten av vattnet. När vi suttit på en brygga och myst med ett glas vin och så kom dom bara helt plötsligt. Men vi har också sett en del i trädgården, men i år har jag inte tänkt på det. Men helt plötsligt häromkvällen så både hörde jag och såg flera stycken.

Men jag börjar undra om dom ser något över huvudtaget. För dom flög både in i fönster och man var tvungen att ducka när dom kom i närheten. Och en utav dom hamnade på altangolvet och såg lite yr i mössan ut. Eller kan dom bli det ? Ha ha ! Lite konstiga flygfän måste jag säga. Och många är rädda för dom då dom är ganska stora. Men det finns faktiskt ganska många färger så jag tycker dom är fina. Eller så är det så att solen lyser på dom från olika håll och det skimrar i olika färger. Men strunt samma. Jag tycker det är kul att se dom både vid sjön och i trädgården.

Lämna ett svar

Till startsidan