Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

En riktig höstfest

I år börjar vi tidigt

Eftersom man inte har kunnat ha några större fester på två år nu så ska vi försöka slå på stort inför halloween. Så nu har vi börjat träffas med dator och anteckningar om olika förslag. Listan blir nog ganska lång från början, men det är ju Halloween snart så vi ska nog få in så många önskemål som möjligt.

Det första som vi ska ta tag i är var vi ska ha denna halloween fest. För då kan vi planera efter det hur många vi kan bjuda in. Vi måste ju både kunna sitta ute men under tak om det behövs, men också kunna sitta uppe länge utan att störa andra.

Beroende på hur många vi kommer att bjuda in så får vi se hur det blir med maten. Antingen så gör vi den själv, men är det alldeles för många så får det bli catering. Eller lite blandat kanske så man kan få dom där riktigt piffiga välkomstsnittarna när alla kommer.

Vi är riktigt uppspelta inför planeringen och ser fram emot alltihopa. En stuga eller speciell plats för alla barn blir det självklart också. Halloween är ju någonting som barnen tycker är riktigt rolig.

Lämna ett svar

Till startsidan