Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

En sann historia om en kvinna från Östermalm

En gång i tiden fanns det en kvinna som bodde på Östermalm i Stockholm. Hon låtsades tillhöra gräddan av Stureplan och gick alltid på olika bloggevent.

Hon bodde i en källarvåning med loppismöbler men låtsades ändå vara överklass. Hon lyckades komma in som delägare i ett företag och där fick hon chansen att spela ännu mer överklass. Man kan säga att hon drog företag i botten för hon kunde inte sociala regler och är en person som verkligen borde gå i kurser för att lära sig allt om vett och etikett. Än i dag spelar hon överklass vilket är otroligt tråkigt för hennes egen del.

Tänk om hon hade haft pengar på riktigt då skulle hon kunna bo i en stor våning i stället för att låtsas som om hon dejtar investerare. Hon är lite av en mytoman och man tycker synd om henne verkligen för hon kan inte må bra.

Många vill tillhöra gräddan av Östermalm och många låtsas tyvärr göra det. Du bli inte överklass för att du gör botox eller som ovan kvinna lurar folk att du är överklass. Vill du ändå se ut att vara från överklassen så ska du verkligen kolla in sidan som heter Trendhim som är en sida för män men det finns otroligt snygga väskor vi kvinnor också kan använda.

Väskorna är verkligen av bra kvalité och kan användas året runt då de är väldigt slitstarka. Samt så finns det smycken och halsband som även tjejer kan använda.

Jag gillar smycken som är unika och därför älskar jag dessa smycken som egentligen är till för män.

PÄRLHALSBAND AV TRÄ I REGNBÅGSFÄRGER

Har du på dig ovan halsband så är du garanterad ensam om den nästan om inte fler hittar till sidan så klart. Den är verkligen unik i sitt slag med alla vackra färger. Säg mig passar den inte både män och kvinnor? Jo det gör den och är lite av en Unisex smycke dvs smycken för båda könen.

 

Lämna ett svar

Till startsidan