Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Flyttstädning och sann historia om hur min väninna fick sin bostad

Jag har en väninna som bodde i en hyreslägenhet under 20 års tid. Varje gång något gick sönder eller något var slutet hjälpte inte hennes hyresvärd till. Hennes man tyckte inte att det fanns några bekymmer för honom var det viktigare att spara sina pengar och hjälpa sina egna syskon än att se till att han och frun fick ett värdigt liv.

Kvinnan som länge hade varit nedtryck både av sina föräldrar under sin uppväxt och senare sin man förstod inte värde av sig själv. Ens föräldrar ska sätta värde på en för att man ska inse sitt värde. Om ens föräldrar talar om för en att man inget värde har så går man ju så klart omkring och tror på det. Vad händer då när man väl tror på det? Jo andra människor man attraherar in har då samma energi som ens föräldrar. Du kan inte attrahera in människor av kvalité när din föräldrar inte satte värde på dig. Dina föräldrars kvalité är låg och då attrahera du bara in samma nivå om och om igen i ditt liv tills du själv inser ditt eget värde.

Denna väninna började sakta men säkert inse sitt värde och slutade sätta värde på sin man och hans familj. Hon såg inte dem längre som sin familj utan som utomstående varelser utan etik och moral. När hon började se dem på det sättet och inte ens ville bli sedd av dem längre började hennes man i stället att se henne på riktigt.

Han vill då dessutom köpa den dyraste lägenheten till henne. Det blev verkligen en anrik lägenhet men den var stor och lägenheten de lämnade var så sliten och smutsig. Därför anlitade hon dessutom en städfirma och   ni kan också kontakta Excellent Moving som kan hjälpa till med er städning

Nu bor hon i sin nya lyxiga lägenhet och har aldrig varit mer nöjd i sitt liv. Hennes man har börjat sätta värde på henne och hon själv inser också sitt eget värde ännu mer. Hon tar inte längre emot folk som tar hennes energi utan omger sig bara med folk som kan ge henne energi då hon själv sprider väldigt bra energi och vill att andra ska må bra. Därför ser hon till att dra till sig folk som får henne att må bra.

Att städa är inte roligt och inget gör det för nöjets skulle. Därför ska man anlita en städfirma för att själv kunna göra annat i livet. Livet innehåller så mycket mer än att städa så ta hjälpa av en städfirma som kan hjälpa er med flyttstädningen som kanske är det svåraste städningen på denna jord för folk som inte är vana. Ovan person har heller ingen hon bor i hop med förutom sin egen man och han har stökat till väldigt mycket i deras förra bostad. Den nuvarande bostaden de har är så pass stort så att den blir inte så fort stökig eller smutsig. Detta är det mest positiva med denna bostad och hon är så nöjd att hon flyger på små rosa moln från det att hon vaknar till det att hon går och lägger sig.

Aldrig sett hennes å lycklig och värdefull.

Lämna ett svar