Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Välj noga vem som ska behandla dig med fillers

Det finns många mottagningar som behandlar kvinnor med fillers.

Fillers är det material du fyller ut rynkor med och det material som används i läppar för att förstora dem eller bara korrigera för att de ska se jämnare ut. Du kan även använda fillers i dina kindben för att få höga kindben som i sin tur leder till att hela ditt ansikte får ett lyft utan kniv.

Många kvinnor gör små justeringar i ansikte antingen genom fillers eller botox. Botox använder man mer för att inte spänna musklerna i ansiktet. Tex mellan ögonbrynen kan man ha dem för att inte spänna sig och få huvudvärk samt att man även slätar ut räkorna mellan ögonbrynen. Du kan även använda dem i dina käken för att få smalare ansikte samt att du då inte gissar med tänderna när du sover. Botox används även av neurologer för att minska spänningshuvudvärk hos patienter som har fått diagnosen kronsikt migrän.

Det finns även de som kanske missbrukar filler

Sedan har vi också de kvinnor som blir hemmablinda de använder för mycket fillers i sina läppar och till slut så blir de hemmablinda. Det är lätthet att man upplever att läpparna är för tunna och vill bara fylla på mer och mer. Här borde man anlita en expert som sätter stopp för att fylla för mycket. Det krävs också etik av själva personen som jobbar på en skönhetsklinik att sätta stopp för de klienter som inte förstår att de har för mycket fillers i sina läppar. De blir även till åtlöje när de vistas bland människor i tron på att de ser ut som supermodeller fast att de bara ser vanskapta och komiska ut. Man kan tro att det är halloween och att de har klätt ut sig.

Vitsen med utbildning inom skönhet

Det är också därför det är så viktigt med fillers utbildning för att man ska kunna göra snyggt och rätt så att klienten blir nöjd och blir en återkommande kund till den klinik man jobbar hos.  Många saknar utbildning och blir då ett dåligt föredöme för andra som faktiskt är seriösa och proffsiga. Det gäller verkligen att ta reda på om den du går hos har utbildning eller som vissa bara är självlärda. Nuförtiden så är det bara sjuksköterskor och läkare som ska få göra vissa behandlingar. Detta är rätt enligt restriktionerna som kommer nu för att det ska bli rättvist både för dig som behandlar och för dig som tar emot behandlingen. Man ska kunna känna sig säker när man får denna typ av behandling då det gäller ditt utseende och dessutom ditt ansikte som du verkligen visar utåt.

Själv jobbar jag extra på dagis när någon är sjuk och jag har sett flera mammor som har fyllt i för mycket fillers i sina läppar så att de ser ut som ankor. De borde verkligen behandlas hos någon som verkligen har riktigt fillers utbildning och inte gå till någon random. För det kan också resultera i att de får klumpar i sina läppar eller att material flyter ut så att överläppen ser ut som pannkaka till slut. Det är inte alla som har utbildning och därför ska de heller inte jobba med fillers om de saknar utbildning. Ta alltid reda på vilken utbildning du har innan du utsätter dig för några ingrepp.

Lämna ett svar