Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Dax för lite höstskor

Jag älskar skor och stövlar

Är det något som jag älskar så är det skor, stövlar och väskor. Jag kan inte få nog av dom och jag kan handla många utav dom. Man måste ju ha en väska för varje tillfälle i olika färg. Men också skor och stövlar. Det är viktigt för mig. Men inte för många.

Mina lättare och högre skor kommer inte att hamna längst in i klädkammaren för det. För när man går ut på middag tar jag gärna med mig eller på mig lite lättare skor.

 

Kängor kan man också ha på sig när man går ut. Speciellt om det är lite klack på dom. Och ett par sånna här kängor ska jag nog införskaffa mig. Med ett lite kortare skaft men ändå snygga. Jag har många kängor och stövlar med klack men dom har högre skaft. Och dom brukar jag använda till kjolar. Men när man har ett par smala byxor eller vida byxor kan det vara bra att ha kortare skaft.

Men det är ju inte bara jag som behöver nya höstskor och stövlar. Utan barnen också. Och jag tror att dom har fått mitt intresse då dom tycker att det är kul att åka ut och handla. Både kläder och skor.

Lämna ett svar